O nama

VAŠA SREĆA JE NAŠ USPEH

Agencija za sklapanje poznanstava, ozbiljne veze i zasnivanje bračne zajednice

Agencija za bračno posredovanje Rudinoffice

Agencija Rudinoffice je kancelarija za bračno posredovanje koja je tu da Vam pronađe druga za ceo život.

VAŠA SREĆA JE NAŠ USPEH

Osnovna delatnost agencije je sklapanje poznanstava, ozbiljne veze i zasnivanje bračne zajednice sa ženama iz bivšeg Sovjetskog Saveza, pre svega iz Rusije.

Savremen tempo života i sve manje slobodnog vremena, rezultirali su činjenicom da mnogi ljudi imaju problem da upoznaju pravu osobu sa kojom bi se upustili u vezu, a onda i srećan brak. Upravo iz tog razloga, nastala je agencija za upoznavanje Rudinoffice, koja se trudi da pronađe idealnog partnera za Vas.

Da je to moguće, govori i primer vlasnika agencije koji je želeći da pomogne drugim ljudima, pronašao svoju sadašnju suprugu, sa kojom je u dugom i srećnom braku.

Poslovanje agencije Rudinoffice Beograd, zasnovano je na saradnji sa više međunarodnih firmi za bračno posredovanje, tako da uvek imamo dobru i kvalitetnu ponudu.

Naš tim čine ozbiljni, diskretni i stručni profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u poslu i brojnim kontaktima sa ljudima iz inostranstva, sa kojima imaju dobar i korektan odnos poverenja i saradnje.

Članstvom u agenciji za upoznavanje Rudinoffice dobijate:

– Stručnu pomoć;

– Premium posredovanje;

– Strogu diskreciju;

– Širok spektar potencijalnih profila;

– Zaštitu privatnosti;

– Garanciju pouzdanih informacija;

Uslovi:

Fokus naše agencije za bračno posredovanje Rudinoffice je premium saradnja, odnosno saradnja sa ozbiljnim muškarcima između 30-65 godina, koji su psiho-fizički zdravi, situirani, ambiciozni, ozbiljni, obrazovani i pre svega džentlmeni sa realnim očekivanjima.

Za uzvrat nudimo vam mogućnost da upoznate ženu ozbiljnih namera za brak ili dužu vezu.

Prvi korak saradnje je poziv a zatim i obavezan lični dolazak na razgovor, izrada Vašeg ličnog profila i popunjavanje anketa, kao i moguće probno upoznavanje.

Ukoliko do sada niste uspeli da ostvarite ozbiljnu vezu, nema više razloga da i dalje čekate, svratite do agencije Rudinoffice i napravite prvi korak ka srećnom životu udvoje.

Puno mladih i lepih žena iz bivšeg Sovjetskog Saveza, PRAVOSLAVNE VERE, žele da upoznaju muškarce iz Srbije, sa kojima bi zasnovale srećnu porodicu, koja se temelji na međusobnom poverenju, ljubavi i poštovanju.

RUSKI MUŠKI PROGRAM DO BRAČNE ZAJEDNICE SA RUSKIM DEVOJKAMA IZ RUSKE FEDERACIJE ZA BRAK I FORMIRANJE ZDRAVE PORODICE

AGENCIJA „RUDINOFFICE“ BEOGRAD ISKLJUČIVO POSREDUJE NEVESTE IZ RUSIJE

SUSRETI I UPOZNAVANJA SU U BEOGRADU ILI RUSIJI

PREDSTAVLJAMO VAS KAO MLADOŽENJU RUSKIM DAMAMA I IZBOR ODGOVARAJUĆE!

PRONAĐITE LJUBAV SVOG ŽIVOTA!